Yoast, WordPress, søgemaskineoptimering, SEO, opsætning

Yoast til WordPress: Installér det med 11 hurtige steps

Den anden dag udkom vi med en guide til, hvordan du kan optimere dine søgeresultater i Yoast. Men sidenhen har vi haft nogle henvendelser på, hvordan man i det hele taget installerer Yoast som SEO-værktøj til WordPress. Så her er din guide til at få Yoast i WordPress!

Yoast kan nemlig installeres direkte fra WordPress Plugin Directory:

Step 1: Log ind på dit webside, og tryk på ”Plugins” i menuen til venstre. Herefter skal du klikke på ”Tilføj nyt”:

Step 2: Søg efter ”Yoast” i søgefeltet til oppe til højre:

Step 3: Tryk herefter ”Installer nu”. Når plug-in’et er installeret, står der ”Aktivt” til venstre for ”Yoast SEO”:

Step 4: Nu skal du finde opsætningsguiden til Yoast. Med stor sandsynlighed ligger der allerede en WordPress-notifikation med et link til opsætning under ”SEO” i WordPress-menuen. Den burde gerne se sådan ud:

Ellers brug linket: http://www.hjemmesiden.dk/wp-admin/?page=wpseo_configurator (hvor du selvfølgelig butter ‘hjemmesiden’ ud med din egen virksomheds WordPress-URL.

Step 5: Klik på linket, så du bliver viderestillet til opsætningssiden for Yoast SEO. Vælg “Mulighed A”, hvis siden allerede er online, og vælg Mulighed B, hvis din WordPress-side fortsat er under udvikling. Tryk derefter “Næste”:

Step 6: Vælg sitetype, og klik ”Næste”:

Step 7: Udfyld så oplysninger om din virksomhed. Virksomhedsnavn skal udfyldes og logo skal uploades. Du må gerne tilføje links til forskellige sociale medier af virksomheden, da dette blot hjælper med at verificere samt koder dine sociale medier sammen med din WordPress-hjemmeside i søgningerne. Tryk herefter ”Næste”:

Step 8: Indsæt synlighed i søgemaskiner, altså både “Indlæg” og “Sider”, og gerne også “Projekter”. Fravælg ”Mine skabeloner”. Herefter tryk ”Næste”:

Step 9: Angiv, at sitet har flere forfattere, så tryk på ”Næste”:

Step 10: Så er det tid til at se på, hvordan din WordPress-side bliver vist ved Google-søgninger. I Yoast SEO bør du vælge denne separator , da det klart er den lækreste visuelle SEO-seperator (dét, der deler din meta-overskrift og sidetitel op i en Google-søgning):

Step 11: Tryk ”Næste” i trin 7, og så er du færdig med opsætningen af din Yoast SEO via WordPress:

Download gerne guiden som Word-dokument lige her! 

Vi håber, at det lykkedes at få sat din Yoast op i WordPress. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis Yoast eller WordPress driller.

//Lukas

Viral Media

Undgå bondefangeri, og rid den digitale bølge med et ærligt bureau med fart på!

Reservér en gratis konsultation med en af vores eksperter i dag, og klæd din online forretning på til succes.

 

Book et møde

Kontakt os her:

9 + 13 =

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Viral Media er et Full-Service Webbureau af højt kvalificerede eksperter, der tilsammen tilbyder dig én komplet løsning, når det gælder Online Forretning.

Nyheder og guides 

Seneste projekter

Se et udvalg af vores seneste projekter.

Vil du høre mere om vores kompetencer?

Chat med os!

eller