Supportaftaler

Søger du hjælp til at vedligeholde din hjemmeside eller webshop?

Vælg mellem vores 2 supportløsninger – eller kontakt os, og få et godt tilbud.

Support Website

Har du brug for løbende support? Vi hjælper dig løbende med at holde din hjemmeside up-to-date, så der ikke opstår problemer, der kan gøre din hjemmeside usikker og i værste fald lukke din virksomheds onlineplatform helt ned.

Pakken indeholder:

– Monitorering

– Daglige Backups til sikker lokation

– Opdatering af CMS & Plugins

– Testing & Bugfixing

– Månedlig status

Pris: 1.500 kr. eks. moms.

Support Webshop

Har du brug for løbende support? Vi hjælper dig løbende med at holde din webshop up-to-date, så der ikke opstår problemer, der kan gøre dit webshop-site usikkert og i værste fald lukke din virksomheds online-platform helt ned.

Pakken indeholder:

– Monitorering

– Daglige Backups til sikker lokation

– Opdatering af CMS, WooCommerce & Plugins

– Testing & Bugfixing

– Månedlig status

Pris: 3.000 kr. eks. moms.

Få et hurtigt overblik

Sådan prissætter vi vores ydelser

Vi møder mange forskellige kunder med mange forskellige ønsker og ambitioner til et samarbejde. Fordi vores kunder er forskellige, arbejder vi naturligvis med fleksible løsninger tilpasset til den enkeltes behov. Vores løsninger er præsenteret herunder. Bemærk dog, at markedsføring som oftest er en løbende opgave, og at vi derfor benytter timepriser eller klippekort til disse services.

Prisfastsætning

Før vi kan vurdere prisen på dit projekt, er vi først nødt til at afdække dine behov og ambitioner. Dét gøres med en kravspecifikation. Jo mere præcis du er, desto bedre kan vi sikre, at du får det helt rigtige produkt.

Tænk over følgende:

  • Hvad skal du have lavet? Er det en hjemmeside, så tænk eksempelvis siden igennem detaljeorienteret side for side. Kig også gerne på dine konkurrenter.
  • Hvad er dit budget? Lav et konkret budget for din opgave. For hjemmesider gælder “Build it and they will come” desværre ikke, så husk at lave et konkret marketingbudget.
  • Hvem er dine idoler? Find nogle, der tjener penge på det, du gerne vil lave. Hvad gør de bedste, og hvorfor har de mon gjort, som de har gjort?
Få et hurtigt overblik

Spar op til 20% med et klippekort!

Vi møder mange forskellige kunder med mange forskellige ønsker og ambitioner til et samarbejde. Fordi vores kunder er forskellige, arbejder vi naturligvis med fleksible løsninger tilpasset til dine behov. Vores løsninger er præsenteret herunder. Bemærk dog, at markedsføring som oftest er en løbende opgave, og at vi derfor benytter timepriser eller klippekort til disse services.

Se vores cases

Vi arbejder hårdt for at sikre resultater for din online forretning. Hos os kan du forvente en professionel relation og høj kvalitet.

Seneste projekter

Se et udvalg af vores seneste projekter.

Glade kunder fra 50+ projekter

“Viral Media har styr på alle processer, og tager hånd om vores behov ønsker og ideer. De varmeste anbefalinger herfra!”

Lars Laursen

Vagn Jensen Motorcykler

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Joanna Jackson

Rebr

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Troels Rasmussen

Chido

Lad os arbejde sammen!

Vi glæder os til at høre om dine drømme og visioner for din virksomhed og dit brand.

Send os en besked, og lad os tage en uforpligtende samtale for at få afdækket alle dine behov.