Vores services

Vi udbyder en lang række services, som kan hjælpe dig til tops med din online forretning.

Vi byder på mange års erfaring og ekspertise inden for vores tjenester, kontakt os allerede i dag og få en times uforpligtende sparring!

 

Hjemmesider

Vi arbejder alle typer af hjemmesider og webshops, både for store og små kunder. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din nye hjemmeside! Eller kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp til at optimere din hjemmeside. Vores eksperter  sidder klar til at hjælpe dig med dine online tilstedeværelse

SEO

Vi ved alle sammen at placering i byen kan være alt afgørende du har en butik. Det samme gælder når du har en tilstedeværelse på nettet – hvornår har du sidst besøgt side 2 på en google søgning? Derfor er søgemaskine optimering (SEO) super vigtigt for din hjemmeside eller webshop.
Vores SEO eksperter vil gerne hjælpe dig med at komme op på side 1!

Grafisk Design

Design er en stor del af at drive virksomhed, her er det vigtigt at have gjort overvejelser til den visuelle identitet, så folk husker og genkender dit brand. Her skal være en rød tråd i valg af logo, farver, skriftype på alle dine viselle elementer. Det kan være din hjemmeside, visitkort, de annoncer du kører på sociale medier og enda de powerpoint presentationer du laver. Vi kan hjælpe dig med alt det her – og hjælpe dig med at opnå et gennemført godt design!

Google Ads

Google Ads er Googles egen annonce platform. Med Google Ads har du mulighed for at ligge øverst i google med nøje udvalgte søgeord, sælge dine produkter igennem Google Shopping, eller øge din virksomheds genkendelighed med fængende display annoncer! Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at mestre annoncering med Google

Facebook Annoncering

Facebook-platformen er virkelig effektiv til annoncering og kampagner. Her kan du fortælle en historie og connecte med brugerne på et helt andet niveau, end en tekstannonce i Google kan.

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!