SEO priser

Effektiv søgemaskineoptimering til din hjemmeside.

Vi leverer både løsninger til små, mellemstore og større virksomheder.

Gratis og hurtig gennemgang af din hjemmeside!

Vi tilbyder altid en gratis gennemgang af din hjemmeside forud for et muligt samarbejde. Du vil modtage en fuld rapport og blive ringet op af en af vores erfarne konsulenter. Konsulenten gennemgår så rapportens indhold med dig – ganske gratis. Udfyld formularen til højre (PC/Mac) eller nedenunder (smartphone), og få din rapport på mail øjeblikkeligt.

Vi er eksperter i søgemaskineoptimering. Vi er ikke selv-lærte eksperter, men akademikere, der arbejder fokuseret med optimering af hjemmesider. Det har vi gjort i mange år!

Vi ved, at vi befinder os i en hård branche, hvor små fejl kan have fatale konsekvenser for de virksomheder, vi arbejder med. Samtidig befinder vi os i en branche, hvor enhver kan kalde sig ekspert. Det vil vi gerne lave et opbrud med. Derfor uddannes vores eksperter gennem et træningsforløb, der kvalificerer dem til at tage de rigtige beslutninger for virksomheder af enhver størrelse.

Gratis SEO-analyse!

SEO er et marathon

Optimering af hjemmesider til søgemaskinerne er ikke noget, du færdiggør på en dag. Det er vigtigt at forstå, at SEO er en løbende konkurrence med alle konkurrenter om, hvem der på bedste vis rammer intentionen hos de besøgende.

Vinderen bliver belønnet af søgemaskinerne med gode placeringer. Dette kan være en langvarig kilde til kunder og leads. SEO er ikke en disciplin med deltagerpokaler, men en krig om brugernes opmærksomhed. Ingen kommer derfor ikke sovende til opgaven.

SEO er et mangeårigt marathon. Ikke et spurtløb på en enkelt uge eller måned. Dine konkurrenter stopper ikke med at løbe. Gør du?

Se vores cases

Vi arbejder hårdt for at sikre resultater for din online forretning. Hos os kan du forvente en professionel relation og høj kvalitet.

Glade kunder fra 50+ projekter

“Viral Media har styr på alle processer, og tager hånd om vores behov ønsker og ideer. De varmeste anbefalinger herfra!”

Lars Laursen

Vagn Jensen Motorcykler

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Joanna Jackson

Rebr

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Troels Rasmussen

Chido

Lad os arbejde sammen!

Vi glæder os til at høre om dine drømme og visioner for din virksomhed og dit brand.

Send os en besked, og lad os tage en uforpligtende samtale for at få afdækket alle dine behov.