Gratis SEO-analyse på kun 2 min.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indeholder rapporten?

Vores SEO-rapport giver dig et komplet overblik over din situation og kommer endda med konkrete optimeringsforslag til din hjemmeside. Har du svært ved selv at tyde indholdet, kan du rette alle spørgsmål til vores projektledere, som ringer og gennemgår indholdet med dig – helt gratis. Alternativt kan du bare skrive til os i chatten.

Analysen inkluderer bl.a.

– Overblik
– URL-indblik
– On-Page Links
– Titel Tags
– Alt-tekster
– Meta Tags
– Sitemap
– Hastighed
– Sikkerhed
– … og meget mere.

Få din analyse ved at udfylde formularen ovenfor.

(Værdi ca. 3.000 DKK)

Hvad koster analysen?

Ingenting! Du kan tage din rapport og arbejde videre med den helt på egen hånd.

Bliver jeg bundet på noget?

Vi er meget imod selvudnævnte eksperter og lange bindings-perioder, så du kan være sikker på, at vi hverken spammer dig eller binder dig på noget. Analysen er selvfølgelig gratis.

Nul spam – kun vigtig viden.

Sender I mig en masse mails efterfølgende?

Vi sender dig 1 mail med indholdet af din rapport, og så vil en af vores konsulenter kontakte dig og tilbyde dig en times gratis konsultation. Det er gratis, og du kan sagtens takke nej til tilbuddet.

Vores SEO-pakker

Se vores forskellige månedlige løsninger herunder. Har du særlige behov, så skriv bare til os i chatten. Så laver vi en skræddersyet løsning til din forretning og dit budget.

Se, hvad vores tidligere kunder siger!

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge i vores samarbejde. Derfor tager vi hånd om hele processen og viser dig vejen til de bedste resultater!

Jeg har siden oktober 2019 været i kontakt med Viral Media. Deres sparring og hjælp til SEO, søgeordsanalyse, email-marketing og user experience på vores platform har givet vores virksomhed en større rækkevidde ud til vores målgruppe. Strukturen i opbygningen er vigtig, og det har Viral Media været en stor del af hos os!

Allan Hermansen

Stifter, Swaplanguage.com

Jeg har benyttet mig af Viral Medias brede vifte af kompetencer i forbindelse med markedsføring af min fotografiske virksomhed.
Jeg har gennem hele forløbet og alle processer været yderst tilfreds med den service, de har leveret, og jeg kan klart anbefale Viral Media til andre, som har brug for hjælp til hjemmesider eller markedsføring.

Casper Janning

Stifter, yourvisuals.dk

Altid hjælpsomme!
Viral Media er på pletten, hver gang jeg har spørgsmål eller brug for hjælp til digital markedsføring.
Jeg får altid et sagligt og velovervejet svar tilbage, som jeg altid kan bruge til noget. Ligegyldigt hvem jeg får fat i, når jeg kontakter dem.
De får mine varmeste anbefalinger.

Kristian Nielsen

Ejer, Sane Beauty Aps

Kontakt os

(+45) 30 13 37 71
support@viralmedia.dk

Telefontider

10 – 16 alle hverdage

Viral Media

Nymøllevej 8,
8200 Aarhus N, DK
CVR: 38417886

Send os en besked