Opret et eller flere produkter i WordPress med WooCommerce

Opret et eller flere produkter i WordPress med WooCommerce

by Matias marts 27, 2019
Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-02

Det er ganske let at oprette produkter i WordPress med WooCommerce. Følg guiden her og upload dit første produkt indenfor få minutter.

1. Find ‘Varer’ i menuen og tryk ‘Tilføj ny’

D:\Hjemmesider\4. EGNE\ViralMedia\Strategi 19\Guides & Kurser\WP + Woo\Opret produkt\Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09.png

2. NAVN OG BESKRIVELSE: Giv dit produkt eller din ydelse et navn. Sørg for det passer med hvad folk søger på. Lav derudover en beskrivelse af produktet.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-02

3. KATEGORIER OG TAGS: I sidebaren til højre, kan du vælge hvilke kategorisider, der skal vise det pågældende produkt. Det er også her du kan indtaste nøgleord (Tags) og indsætte det fremhævede produktbillede, samt øvrige produktgalleribilleder.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

4. PRIS OG MOMS: Nu er det tid til, at opsætte indstillingerne for produktet. I fanen ‘Generelt’ indstiller du pris, tilbudspris og moms. Derudover kan man her lave et lille uddrag, som vi blive vist på oversigtsiden – typisk dinside.dk/shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

5. VAREBEHOLDNING: Når du har indstillet prisen, er det tid til at indtaste varebeholdning og lagerstatus. Bemærk at du har muligheden for, at oprette produktet som et virtuelt produkt, hvis der ikke er tale om fysiske produkter. Ønsker du at sælge produkterne enkeltvis er dette også en mulighed.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

6. FRAGT OG FORSENDELSE: Her kan du udspecificere data som vægt, størrelse og forsendelsesklasse.

7. MERSALG: Når dine besøgende klikker rundt på din shop vil der ofte være produkter som bliver købt sammen, fordi de relatere sig til hinanden på en eller anden måde. I denne fane kan du vælge, hvilke varer der bliver præsenteret for de besøgende i upsell procedurerne i WordPress med Woocommerce.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-06

8. SÆRLIG PRODUKTEGENSKABER: Har dit produkt særlige egenskaber, som du ønsker at oplyse brugerne om – intet problem. Dette kan tilpasses totalt efter behov.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-08

9. ANMELDELSER OG BEMÆRKNINGER: Er der bemærkninger til køb eller ønsker du en bestemt prioritering af produkter, kan du indstille det her. Det er også her du kan aktivere anmeldelser af dine produkter. Dette kan være et utroligt stærkt salgs redskab.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09

10. OFFENTLIGGØR: Når du har fulgt guiden og udfyldt alt der er relevant for produktet, er det tid til at trykke på offentliggør. Dit produkt er nu online i din shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-10

Subscribe for FREE Marketing Pro Newsletter!

Subscribers get the best curated content for you