Opret et eller flere produkter i WordPress med WooCommerce

Hvordan opretter du et eller flere produkter i WordPress? Det er ganske nemt! Du skal bare bruge WordPress sammen med WooCommerce. Følg guiden her, og upload dit første produkt indenfor få minutter.

1. Find ‘Varer’ i menuen, og tryk ‘Tilføj ny’

D:\Hjemmesider\4. EGNE\ViralMedia\Strategi 19\Guides & Kurser\WP + Woo\Opret produkt\Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09.png

2. NAVN OG BESKRIVELSE: Giv dit produkt eller din ydelse et navn. Sørg for, at det passer med, hvad folk søger på. Lav derudover en beskrivelse af produktet.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-02

3. KATEGORIER OG TAGS: I sidebaren til højre kan du vælge, hvilke kategorisider, der skal vise det pågældende produkt. Det er også her, du kan indtaste nøgleord (Tags) og indsætte det fremhævede produktbillede samt øvrige produktgalleribilleder.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

4. PRIS OG MOMS: Nu er det tid til at opsætte indstillingerne for produktet. I fanen ‘Generelt’ indstiller du pris, tilbudspris og moms. Derudover kan du her lave et lille uddrag, som vi blive vist på oversigtsiden – typisk dinside.dk/shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

5. VAREBEHOLDNING: Når du har indstillet prisen, er det tid til at indtaste varebeholdning og lagerstatus. Bemærk, at du har muligheden for at oprette produktet som et virtuelt produkt, hvis der ikke er tale om fysiske produkter. Ønsker du at sælge produkterne enkeltvis, er dette også en mulighed.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

6. FRAGT OG FORSENDELSE: Her kan du udspecificere data såsom vægt, størrelse og forsendelsesklasse.

7. MERSALG: Når dine besøgende klikker rundt på din shop, vil der ofte være produkter, som bliver købt sammen, fordi de relatere sig til hinanden på en eller anden måde. I denne fane kan du vælge, hvilke varer der bliver præsenteret for de besøgende i upsell-procedurerne i WordPress med Woocommerce.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-06

8. SÆRLIG PRODUKTEGENSKABER: Har dit produkt særlige egenskaber, som du ønsker at oplyse brugerne om? Intet problem. Dette kan tilpasses totalt efter behov.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-08

9. ANMELDELSER OG BEMÆRKNINGER: Er der bemærkninger til køb, eller ønsker du en bestemt prioritering af produkter, kan du indstille det her. Det er også her, hvor du kan aktivere anmeldelser af dine produkter. Dette kan være et utroligt stærkt salgsredskab.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09

10. OFFENTLIGGØR: Når du har fulgt guiden og udfyldt alt, der er relevant for produktet, er det tid til at trykke på ‘Offentliggør’. Dit produkt er nu online i din shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-10

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Hvad er WordPress og koster det noget?

Når du skal have en ny hjemmeside er der en lang række valg du skal tage. Det første er hvilket …

Læs mere

Sådan bruger du templates i Elementor

Når du arbejder med Elementor kan du lave dine egne, så det er nemt at genbruge designs igen og igen …

Læs mere

Sådan opretter du en ny side i elementor

Step 1:  I sidebaren når du er logget ind i WordPress finder du undermenuen ‘Sider’ og trykker ‘Tilføj ny’: Step …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!