Opret produkter i woocommerce

Opret et eller flere produkter i WordPress med WooCommerce

Hvordan opretter du et eller flere produkter i WordPress? Det er ganske nemt! Du skal bare bruge WordPress sammen med WooCommerce. Følg guiden her, og upload dit første produkt indenfor få minutter.

1. Find ‘Varer’ i menuen, og tryk ‘Tilføj ny’

D:\Hjemmesider\4. EGNE\ViralMedia\Strategi 19\Guides & Kurser\WP + Woo\Opret produkt\Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09.png

2. NAVN OG BESKRIVELSE: Giv dit produkt eller din ydelse et navn. Sørg for, at det passer med, hvad folk søger på. Lav derudover en beskrivelse af produktet.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-02

3. KATEGORIER OG TAGS: I sidebaren til højre kan du vælge, hvilke kategorisider, der skal vise det pågældende produkt. Det er også her, du kan indtaste nøgleord (Tags) og indsætte det fremhævede produktbillede samt øvrige produktgalleribilleder.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

4. PRIS OG MOMS: Nu er det tid til at opsætte indstillingerne for produktet. I fanen ‘Generelt’ indstiller du pris, tilbudspris og moms. Derudover kan du her lave et lille uddrag, som vi blive vist på oversigtsiden – typisk dinside.dk/shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

5. VAREBEHOLDNING: Når du har indstillet prisen, er det tid til at indtaste varebeholdning og lagerstatus. Bemærk, at du har muligheden for at oprette produktet som et virtuelt produkt, hvis der ikke er tale om fysiske produkter. Ønsker du at sælge produkterne enkeltvis, er dette også en mulighed.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-03

6. FRAGT OG FORSENDELSE: Her kan du udspecificere data såsom vægt, størrelse og forsendelsesklasse.

7. MERSALG: Når dine besøgende klikker rundt på din shop, vil der ofte være produkter, som bliver købt sammen, fordi de relatere sig til hinanden på en eller anden måde. I denne fane kan du vælge, hvilke varer der bliver præsenteret for de besøgende i upsell-procedurerne i WordPress med Woocommerce.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-06

8. SÆRLIG PRODUKTEGENSKABER: Har dit produkt særlige egenskaber, som du ønsker at oplyse brugerne om? Intet problem. Dette kan tilpasses totalt efter behov.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-08

9. ANMELDELSER OG BEMÆRKNINGER: Er der bemærkninger til køb, eller ønsker du en bestemt prioritering af produkter, kan du indstille det her. Det er også her, hvor du kan aktivere anmeldelser af dine produkter. Dette kan være et utroligt stærkt salgsredskab.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-09

10. OFFENTLIGGØR: Når du har fulgt guiden og udfyldt alt, der er relevant for produktet, er det tid til at trykke på ‘Offentliggør’. Dit produkt er nu online i din shop.

Opret-et-nyt-produkt-i-Wordpress-med-Woocommerce-10

Viral Media

Undgå bondefangeri, og rid den digitale bølge med et ærligt bureau med fart på!

Reservér en gratis konsultation med en af vores eksperter i dag, og klæd din online forretning på til succes.

 

Book et møde

Kontakt os her:

5 + 13 =

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Viral Media er et Full-Service Webbureau af højt kvalificerede eksperter, der tilsammen tilbyder dig én komplet løsning, når det gælder Online Forretning.

Nyheder og guides 

Seneste projekter

Se et udvalg af vores seneste projekter.

Vil du høre mere om vores kompetencer?

Chat med os!

eller