Sådan sætter du Merchant Center op: 5 nemme trin

Google Merchant Center er endnu et vigtigt værktøj til at promovere din virksomhed. Hvor vi tidligere har talt om Googles Ads, vigtigheden af Google My Business og meget mere fra Googles side, så handler det denne gang om dine butiks- og produktoplysninger.

Med Merchant Center gør du disse oplysninger synlige for dine kunder. Så hvis en kunde skulle google efter nogle af dine produkter, vil det komme frem i Google-søgningen på grund af Google Merchant Center.

Her får du en guide til, hvordan du nemt kan sætte Google Merchant Center op!

Step 1: Find Merchant Center i Google, og tryk :

Step 2: Google plejer at logge dig ind automatisk med den gmail-konto, som er default i din browser. Dobbelttjek derfor, om du er blevet logget ind med den rette gmail-adresse (altså den, som du bruger til at styre din virksomhed). Det gør du ved at trykke på Google-konto-knappen i højre hjørnet. Log ud, og log ind igen med den rette email, hvis nødvendigt. Du er inde på det rigtige, hvis det ser således ud:

Step 3: Efter du har trykket “Kom godt i gang”, skal du mindst acceptere betingelserne til Google Merchant Center som vist her:

Step 4: Vælg de Merchant Center-programmer, der passer til dine mål (og ja, du kan vælge begge to):

Step 5: Gennemgå din oversigt, og tryk så :

Nu burde man gennem Google kunne se dine produkter eller din butik, hvis der googles efter dem. Nummer to af programmerne fra før (den, som ikke er gratis) sørger for, at dine produkter, din butik eller din webshop kommer øverst oppe i en annonce.

Alt dette takket være Merchant Center. Så ja, Merchant Center er et vigtigt værktøj at have styr på. Altså, i enhver virksomhed, der godt vil have sine produkter ud i Googles algoritmer.

Vi håber, du fik noget ud af guiden! Du kan finde andre guides her, og du kan også kontakte os, hvis vi skal sætte dine Google Merchant Center-annoncer op.

Gode Merchant-hilsner fra Viral Media!

//Lukas

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Datatilsynets afgørelse omkring Google Analytics! 2022

Så kom afgørelsen fra Datatilsynet omkring anvendelsen af Google Analytics i Danmark. Vi har tidligere skrevet omkring afgørelser i både …

Læs mere

Sådan fjerner du nemt baggrunden på et billede

Her er 4 hurtige måder at fjerne baggrunden på dit billede uden at gå skal gøre noget arbejde. Du behøver …

Læs mere

Adobe har købt Figma

For få dage siden kom nyheden ud at Adobe har købt Figma for $20 miliarder. Hvad er Figma Figma er …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!