Hvad er WordPress og koster det noget?

Når du skal have en ny hjemmeside er der en lang række valg du skal tage. Det første er hvilket system du ønsker at bygge siden i.

WordPress er det mest benyttede system verden over til opsætning af både hjemmesider og webshops. Mere end 455 mio. mennesker benytter derfor i dag WordPress til deres hjemmeside.

Hvad er WordPress?

WordPress er det man kalder et Content Management System (CMS) og er i sin spæde start skabt til nemt at kunne opsætte og styre blogs på nettet. Gennem tiden har WordPress udviklet sig en masse og i dag er der nærmest ingen grænser for hvad man kan bygge med systemet.

WordPress er open source. Så tænker du måske, hvad er open source – og helt basalt betyder det at det er muligt for fællesskabet omkring wordpres, altså privatpersoner, at biddrage til systemet med plugins og add-ons, der udvider den funktionalitet man har i systemet normalt. Ønsker du eksempelvis at lave en webshop, kan man udvide systemet med det plugin der hedder WooCommerce, som giver shop funktionalitet og mulighed for integration af betaling m.m.

Hvad koster WordPress?

Det er det bedste af det hele, selve systemet er ganske gratis. Der findes betalte udvidelser, men man kan komme rigtigt langt for få midler og dertil er der et kæmpe fællesskab, der hjælper hinanden på både diverse forums, facebook grupper m.v.

Mangler du hjælp til opsætning af din nye hjemmeside?

Skriv til os i chatten eller på mail og få hjælp til at komme godt fra start. Vi eksekverer hurtigt ud fra dine ønsker og oplærer dig, så du nemt kan vedligeholde din egen side efterfølgende.

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Datatilsynets afgørelse omkring Google Analytics! 2022

Så kom afgørelsen fra Datatilsynet omkring anvendelsen af Google Analytics i Danmark. Vi har tidligere skrevet omkring afgørelser i både …

Læs mere

Sådan fjerner du nemt baggrunden på et billede

Her er 4 hurtige måder at fjerne baggrunden på dit billede uden at gå skal gøre noget arbejde. Du behøver …

Læs mere

Adobe har købt Figma

For få dage siden kom nyheden ud at Adobe har købt Figma for $20 miliarder. Hvad er Figma Figma er …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!