Gratis billeder til din hjemmeside?

Her er 5 gode sider til gratis billeder!

Står du og skal bruge billeder til din hjemmeside, hvor det ikke giver mening at hyre en fotograf? Så skal du læse med her.

Vi ser ofte hjemmesider helt uden billeder eller andet media. Det kan efterlade en hjemmeside helt udtryksløs og utiltalende for øjet. Så kunne det ikke være rart at få fat i nogle billeder – helt gratis?

Men gratis billeder er der rigeligt af. Vi har derfor i guiden her samlet nogle af de bedste gratis platforme til at finde gratis billeder til din hjemmeside, som du trygt kan poste uden frygt for rettigheder til billederne.

1. Unsplash.com (<–Link)

Unsplash er et stort site fyldt med billeder taget af både professionelle og amatør-fotografer. På siden finder du tusinder af billeder til fri afbenyttelse.

2. Stocksnap.io (<–Link)

Stocksnap er en platform, der som Unsplash har hundredevis af gratis billeder. De har dog også en masse betalte, så du skal lige holde øje med, om der står, at billedet er sponsoret. Det kan bl.a. stå på billeder.

3. 10 gratis billeder fra Adobe Stock (<–Link)

Adobe Stock er ikke en gratis platform, men de forhandler dog billeder i super høj kvalitet. Man kan som ny bruger få 10 gratis billeder, og det er netop af den årsag, vi har valgt at feature Adobe Stock på denne liste.

Så hvis du ikke skal bruge særligt mange billeder til din virksomheds hjemmeside og gerne bare vil have ~10 skarpe gratis billeder, er Adobe Stock en klar favorit.

4. Burst (Af Shopify) (<–Link)

Burst er lavet af skaberne bag shop-platformen Shopify. Platformen er lavet for at kunne tilbyde iværksættere gratis billeder til deres hjemmesider. Men også for at både du og de får bedre materiale til deres marketing-kampagner.

5. Pexels.com (<–Link)

Pexels er en platform med mange gratis billeder af super god kvalitet under det det, der hedder en CCO-licens. Tjek det ud!

Betalte platforme for billeder og video

Der findes naturligvis mange gratis platforme til billeder, men der findes også mange billige platforme, hvor du får adgang til store mængder af kvalitetsbilleder af den absolutte top – til meget lave priser. Heriblandt danske JumpStory, som også lige skal have et mention i artiklen her.

3 hurtige links til gode betalte billederessourcer:

Vi håber, at du gennem blogindlægget her finder en helt masse gratis billeder, gratis videoer, billige billeder/videoer, eller blot at du får et indblik i, hvor mange muligheder der gemmer sig på det store internet.

Gratis billeder og generelt gratis content er der meget af. Gratis, gratis, gratis. Det er bare at gå i gang!

//Matias

 

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Datatilsynets afgørelse omkring Google Analytics! 2022

Så kom afgørelsen fra Datatilsynet omkring anvendelsen af Google Analytics i Danmark. Vi har tidligere skrevet omkring afgørelser i både …

Læs mere

Sådan fjerner du nemt baggrunden på et billede

Her er 4 hurtige måder at fjerne baggrunden på dit billede uden at gå skal gøre noget arbejde. Du behøver …

Læs mere

Adobe har købt Figma

For få dage siden kom nyheden ud at Adobe har købt Figma for $20 miliarder. Hvad er Figma Figma er …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!