Google Ads Priser

Skal vi øge kundetilstrømningen til din virksomhed igennem Google Annoncering?

Vi leverer både løsninger til små, mellemstore og større virksomheder.

Vil du have en gratis gennemgang af din Google Ads-konto?

Vi oplever i 9/10 tilfælde, at vi ved første øjekast finder optimerings-muligheder på de kontis, vi gennemgår. Vi tilbyder alle virksomheder en gratis gennemgang af deres annoncekonto. Så får du allerede inden et muligt samarbejde en komplet tilstandsrapport med muligheder for at optimere.

Det eneste, vi skal bruge, er dit konto-ID, og så anmoder vi om adgang. Se videoen til højre (PC/Mac) eller nedenfor (smartphone), og lær, hvor du finder dit konto-ID.

Du kan se vores priser og pakker herunder. Hvis du har brug for en mere fleksibel løsning, er du altid velkommen til at kontakte os, og få et tilbud.

Løbende optimering er nøglen til succes!

Når du annoncerer, er det vigtigt at vide, at de bedste resultater først kommer efter 2-3 måneders optimering. Vi kan sagtens gøre en direkte forskel, men måden, hvorpå Google er bygget, kræver, at du hele tiden arbejder med at optimere din kvalitetsscore for annoncekontoen. Det er og bliver en løbende indsats.

Jo bedre kvalitetsscore, desto bedre klikpriser – og desto flere kunder får du fat på til endnu billigere penge for din virksomhed.

Se vores cases

Vi arbejder hårdt for at sikre resultater for din online forretning. Hos os kan du forvente en professionel relation og høj kvalitet.

Glade kunder fra 50+ projekter

“Viral Media har styr på alle processer, og tager hånd om vores behov ønsker og ideer. De varmeste anbefalinger herfra!”

Lars Laursen

Vagn Jensen Motorcykler

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Joanna Jackson

Rebr

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Troels Rasmussen

Chido

Lad os arbejde sammen!

Vi glæder os til at høre om dine drømme og visioner for din virksomhed og dit brand.

Send os en besked, og lad os tage en uforpligtende samtale for at få afdækket alle dine behov.