Facebook Business: Sådan accepterer man en adgangsanmodning

Facebook Business Manager, ak ja. Nu har vi set på, hvordan du finder dit Facebook Business Manager ID. Dernæst så vi på, hvordan du direkte giver andre adgang til din Facebook Business Manager. Slutteligt har vi fortalt om, hvordan du anmoder om adgang hos andre Facebook Business Manager.

Vi mangler stadig, hvordan du så accepterer, når andre har sendt dig en anmodning om adgang til din Facebook Business Manager! For vi hos Viral Media giver jo altid muligheden et gratis gennemtjek af din Facebook Business Manager-konto, hvor vi kommer med forbedringsforslag. Her skal vi sende dig en anmodning, hvis du har oplyst til Facebook Business ID til os. På den måde får vi sikker adgang til din konto.

Men hvordan accepterer du så vores anmodning? Tjo, her får du den vel nok sidste i rækken af Facebook Business Manager-guides – at acceptere en adgangsanmodning:

Step 1: Gå ind på ”Virksomhedsindstillinger” i din Facebook Business Manager, og tryk på ”Partnere”. Her kan du se, at du har en ny partneranmodning som vist øverst til højre:

Step 2: Klik her på . Tryk herefter på i pop-up-vinduen:

Step 3: Del aktiver, og angiv tilladelser-menuen kommer så op. HUSK, at gå ind og give tilladelse til alle ønskede aktivtyper. De ønskede Facebook Business Manager-aktivtyper vil ofte være “Sider”, “Annoncekonti”, “Kataloger” osv. findes i sidebaren til venstre:

Step 4: Tryk herefter på !

Step 5: Gennemgå, og send anmodningen ved at klikke på  :

 

Step 6: Nu har den ønskede kunde eller partner så adgang til din Facebook Business Manager. Tryk på “Luk”:

Ofte vil den ønskede partner/kunde være os hos Viral Media, når vi skal gennemtjekke din virksomheds Facebook Business Manager. Men det burde gerne være ordnet, hvis du får en meddelelse som den sidste.

Hvis det fortsat skaber problemer, så kontakt os endelig. Vi har efterhånden arbejdet med rigtig mange kunders Facebook Business Managers, så vi skal nok guide dig.

Det var alt denne gang for Facebook Business Manager. Der kommer sikkert en masse mere, også selv om vi nu har helt styr på at give adgang til hinandens Facebook Business. Du kan finde mange flere guides og blogs her.

//Rasmus

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Hvad er WordPress og koster det noget?

Når du skal have en ny hjemmeside er der en lang række valg du skal tage. Det første er hvilket …

Læs mere

Sådan bruger du templates i Elementor

Når du arbejder med Elementor kan du lave dine egne, så det er nemt at genbruge designs igen og igen …

Læs mere

Sådan opretter du en ny side i elementor

Step 1:  I sidebaren når du er logget ind i WordPress finder du undermenuen ‘Sider’ og trykker ‘Tilføj ny’: Step …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!