Facebook Business Manager - sådan giver du adgang til aktiver i FB Business Manager

Aktiver i Facebook Business: Hvordan giver man en partner adgang?

Aktiver i Facebook Business Manager er faktisk meget ligesom, da vi lavede en guide om, hvordan du giver adgang eller accepterer en anmodning om adgang til din virksomheds Facebook Business Manager. Disse to guides giver dog kun andre med adgang mulighed for at gennemse din Facebook Business Manager-konto.

Hvis vi hos Viral Media også skal hjælpe dig med at sætte annoncekampagner og andet op via din virksomheds Facebook Business Manager, bliver vi nødt til at have adgang til dine aktiver også.

Heldigvis har vi her lavet en guide til, hvordan du giver os adgang til dine aktiver i Facebook Business Manager. Dog skal vi i forvejen være accepteret som partner, og hvis vi ikke er dette, henviser vi til førnævnte guides. Men lad os komme i gang!

Step 1: Tryk , når du logger ind på Facebook Business Manager!

Step 2: Herefter skal du trykke på ”Partnere” under ”Brugere” i menuen til venstre:

Step 3: Vælg den partner, som dine aktiver skal deles med ved at trykke på partnerens navn (i dette eksempel er det CleanWise, som giver aktiv-adgang til os fra Viral Media). Herefter tryk ”Del aktiver”:

Step 4: Dernæst popper følgende vindue op. Tryk her på din virksomheds navn, og vælg herefter, hvilke aktiver der skal deles med din kunde eller partner:

 

Step 5: Tryk . Din partner bliver underrettet om, at du har tildelt dine aktiver med dem.

Så! Vi håber, at det gav lidt lys over endnu en del af Facebook Business Manager. Nu kan du både finde Facebook Business Manager ID, koble andre op på din Business-konto, gøre dem til partnere og ikke mindst lade dem tage del i eller hjælpe med din virksomheds Facebook Business Manager-aktiver.

Husk, at du ved os hos Viral Media kan få sat Facebook Ads, kampagner på Facebook eller andet Facebook Business Manager-halløj i gang. Hvis du selv er lidt på bar bund, i forhold til hvordan det fungerer, selvfølgelig. Men i så fald skal du kontakte os her.

Det var alt for nu – stay tuned!

//Rasmus

Viral Media

Undgå bondefangeri, og rid den digitale bølge med et ærligt bureau med fart på!

Reservér en gratis konsultation med en af vores eksperter i dag, og klæd din online forretning på til succes.

 

Book et møde

Kontakt os her:

4 + 15 =

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Viral Media er et Full-Service Webbureau af højt kvalificerede eksperter, der tilsammen tilbyder dig én komplet løsning, når det gælder Online Forretning.

Nyheder og guides 

Seneste projekter

Se et udvalg af vores seneste projekter.

Vil du høre mere om vores kompetencer?

Chat med os!

eller