Facebook Business - andres adgang via ID

Facebook Business: Hvordan giver man andre adgang?

Vi hos Viral Media kan nemt give dig en gennemgang (et gennemtjek) af dine Facebook-konti eller sætter din Facebook-annoncering op. Men det kræver, at vi har adgang til din Facebook Business, og derfor skal vi bruge dit Facebook Business ID.

Vi har allerede lavet en guide, hvor du kan se, hvordan du finder dit Facebook Business ID. Men hvordan giver du så Viral Media eller andre annonce- og SoMe-eksperter adgang til til din Facebook Business?

Her får du så endnu en nem og hurtig guide til, hvordan det gøres. Du skal bare bruge dit Facebook Business ID og så gøre som følgende:

Step 1: Tryk på de 9 prikker oppe i venstre hjørne af din Facebook Business Manager. Det er de 9 prikker, som gemmer sig lige ved Facebook-logoet:

Step 2: Efter at have trykket på de 9 prikker kommer følgende “Genveje” op. Tryk herefter på tandhjulet med “Virksomhedsindstillinger”:

Step 3: Tryk på “Partnere” i Facebook Business-menuen til venstre, efter du har klikket på virksomhedsindstillinger:

Step 4: Du kan nu til højre på skærmen se, at du har modtaget en ny partneranmodning til din Facebook Business Manager. Denne anmodning har du fået, fordi du eventuelt har sendt dit Facebook Business ID til os fra Viral Media (til vores partner Matias Simonsen, som, du kan se, har sendt beskeden). Her skal du nu trykke på “Svar på anmodning”:

Step 5: Du vil nu se en pop-up med muligheden for at dele dine aktiver. Her skal du blot klikke “Kom i gang”:

Step 6: Når du har klikket “Kom i gang”, får du nu muligheden for at vælge, hvilke Facebook Business-aktiver du ønsker at dele. Det er her rigtig vigtigt, at du får klikket på alle menupunkterne til venstre på nedenstående screenshot, så alle Facebook Business-tilladelserne bliver givet korrekt.

Step 7: Gennemgå de aktiver, der er delt. Ser du notifikationen som på screenshottet herunder med teksten “Nogle ressourcer er ikke delt”, har du ikke tildelt de korrekte Facebook Business-tilladelser. Gå da tilbage, og start ved step 6 igen:

Step 8: Hvis alt er korrekt, og alle tilladelser er godkendte, kan du klikke “Godkend anmodning”.

Os fra Viral Media har således adgang til din Facebook Business Manager. Nu har vi (eller en anden person, du har givet tilladelse) så mulighed for at hjælpe dig med din Facebook-annoncering. Ganske nemt og enkelt, og alt sammen foregår det i Facebook Business Manager, efter du har videregivet os dit Facebook Business ID.

Vi nævner lige endnu en gang, at vi giver et gratis tjek af dine Facebook Business-konti, hvis du ønsker det, så vi kan komme med forbedringsforslag til din Facebook-annoncering.

Vi håber, at guiden hjalp dig til at finde vej gennem Facebook Business’ forkromede veje. Kontakt os gerne her, hvis du vil have flere tilbud, eller læs her for flere guides og blogindlæg. Der kommer helt sikkert mere om Facebook Business Manager.

//Rasmus

Viral Media

Undgå bondefangeri, og rid den digitale bølge med et ærligt bureau med fart på!

Reservér en gratis konsultation med en af vores eksperter i dag, og klæd din online forretning på til succes.

 

Book et møde

Kontakt os her:

11 + 13 =

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Viral Media er et Full-Service Webbureau af højt kvalificerede eksperter, der tilsammen tilbyder dig én komplet løsning, når det gælder Online Forretning.

Nyheder og guides 

Seneste projekter

Se et udvalg af vores seneste projekter.

Vil du høre mere om vores kompetencer?

Chat med os!

eller