Facebook Ads Priser

Kunder gennem Facebook Annoncering?

Vi leverer både løsninger til små, mellemstore og større virksomheder.

Vil du have en gratis gennemgang af din Facebook annoncering?

Vi oplever i 9/10 tilfælde, at vi ved første øjekast finder mulighed for optimering på de kontis, vi gennemgår. Vi tilbyder alle virksomheder en gratis gennemgang af deres annoncekonto. Du får altså allerede inden vores mulige samarbejde et komplet overblik over muligheder for at optimere.

Det eneste, vi skal bruge, er dit Business Manager ID. Derefter modtager du en videogennemgang fra os. Se videoen til højre (PC/Mac) eller nedenunder (smartphone), og lær, hvordan du finder dit Business Manager ID.

Annoncering er et vedvarende arbejde!

Når man annoncerer, er det vigtigt at vide, at de bedste resultater først kommer efter 2-3 måneders optimering. Vi kan sagtens gøre en direkte og hurtig forskel, men algoritmerne er bygget sådan op, at de hele tiden kræver data, der kan hjælpe dem med at lære mere om målgruppen. Den skal hele tiden ramme de rigtige brugere.

Jo mere data, desto mere specifikt kan vi målrette kampagnerne – og desto flere kunder får din virksomhed.

Se vores cases

Vi arbejder hårdt for at sikre resultater for din online forretning. Hos os kan du forvente en professionel relation og høj kvalitet.

Glade kunder fra 50+ projekter

“Viral Media har styr på alle processer, og tager hånd om vores behov ønsker og ideer. De varmeste anbefalinger herfra!”

Lars Laursen

Vagn Jensen Motorcykler

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Joanna Jackson

Rebr

I procesen havde Viral Media styr på alle aspekter af vores behov og vi fik lavet en flot og velfungerende hjemmeside med en gennemarbejdet SEO løsning.

Troels Rasmussen

Chido

Lad os arbejde sammen!

Vi glæder os til at høre om dine drømme og visioner for din virksomhed og dit brand.

Send os en besked, og lad os tage en uforpligtende samtale for at få afdækket alle dine behov.