SEO & Email marketing

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO, emailmarkedsføring, som endte i nogle gigantiske kunderelationer og over 2.500 emails indsamlet på 3 måneder.

Nøgletal fra samarbejdet

50 %+
Stigning i trafik
0
Nye (store) kunder
0 +
Fra 0 besøgende pr. md.

Opgaven

SWAP have brug for sparring og rådgivning med at genvinde og forbedre deres SEO, da de under coronakrisen omlagde til sprogkurser frem for meetups.

Swap Language laver sprogundervisning, der er både sjovt, spændende og engagerende

Swap Language tilbyder danskundervisning on-demand, baseret på motivationer og scenarier i det virkelige liv. Start din læring når som helst og hvor som helst.

SWAP gør det spændende og nemt, at lærer nye sprog og finde sprogpartnere både online og i den virkelige verden. En udfordring både internationale virksomheder og universiteter arbejder med på daglig basis, uden en god skalerbar løsning i sigte.

Det system har SWAP bygget og har derfor i dag store kunder som både Bestseller, Normal, Aarhus Universitet og en række andre store brands.

SWAP havde mistet deres ranks ved skifte til en ny hjemmeside og søgte dertil rådgivning for at genvinde ranks og få lagt en bedre strategi for organisk vækst.

I dag har de over 4.000 organiske besøgende hver måned og har en lang spændende vækstrejse foran sig, hvor de elegant løser en årelang problemstilling for tusinder af virksomhed og organisationer.

Vi anvendte følgende værktøjer til opgaven

Octopus.do

Visuelle sitemaps til strategisk planlægning.

SemRush

Analyse, planlægning og opfølging af SEO-arbejde

Vi har brugt Viral Media som konsulenter i forbindelse med etablering af vores nye kursusplatform, til SEO og til opsætning af nyhedsmails og salgsflows. Vi er meget tilfredse og landede indenfor 3 måneder vores største kunde nogensinde, ligesom vi har indsamlet 2.500 mails fra potentielle kunder. Så ja, de varmeste anbefalinger herfra!

Allan Hermansen

Det er blevet sjovt at lære et nyt sprog online

Siden 2017 har Swap Language ændret internationale’s liv ved at gøre sprogindlæring sjovt, underholdende og relevant. Med den bedste teknologi og nyeste e-læringsmetoder skaber vi et sprogunivers, der passer til en internationals liv.

Vi støtter også Swap Language-fællesskaber i byer med internationale for at bringe internationale og lokale sammen. Fordi sproglæring handler om at møde mennesker.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Max Horsens

Vi hjalp Max Horsens med at lave en konkret SEO-strategi og eksekvering af samme. Læs her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!