Annoncering

Painhunter

Painhunter er en online webshop som sælger massagepistoler af en høj kvalitet. Webshoppen startede som et projekt i 2020 og har sidenhen været Danmarks førende inden for massagepistoler. Virksomheden har vokset og vokset og er nu en af de største på markedet. I starten tilbød virksomheden kun en massagepistol men med tiden har de opgraderet med en mindre version også.

Resultater for første måned på Google Ads

1
Gns. CPC
140000
Eksponeringer
899
Kliks
50 kr.
Pris pr. konvertering

Opgaven

Da vi fik Painhunter som kunde, var de helt nye på markedet og det betød at vores opgave var at eksponere deres brand og produkter for så mange som muligt i starten. Med tiden har vi haft fokus på at lave kampagner efter aktuelle tilbud – og vi har prøvet kræfter af med video annoncering. Vi har mere eller mindre arbejdet med alle digitale platforme hvilket har været med til at skabe gode resultater.

Painhunter er blandt Danmarks førende webshops inden for salg af massagepistoler

Hos Painhunter går de ikke på kompromis med kvaliteten og de har konstant arbejdet på at udvikle deres produkt og tilføje nye opgraderinger

Gennem vores samarbejde med Painhunter har vi lagt en strategi for hvilke mål vi skal nå med vores digitale annoncering. Vi fokuserede på trafik til den nye hjemmeside og branding i forhold til at de var helt nye på markedet.

Efter vi samlede mere data ind, kunne vi arbejde på at optimere vores kampagner og skalere yderligere. Det gav super flotte resultater og vi var stolte af at opnå dem så hurtigt, selvom brandet var helt nyt på markedet.

Til opgaven har vi anvendt følgende platforme:

Google Ads

Facebook annoncering

Instagram

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Viral Media, der har stået for håndtering af annoncer og webudvikling. Vi har i et tæt samarbejde udviklet strategier, der fungere på den lange bane. Stor anbefaling herfra.

Frederik, Painhunter.dk

En ny spiller på POS-markedet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!