Annoncering

MIDTIKULTUREN

Da vi fik opgaven for Midtikulturen, var vi meget spændte på opgaven da den var meget anderledes. Vi skulle ikke skabe online salg – vi skulle blot brande virksomheden og skabe deres deres digitale identitet.

Resultater for de første 2 uger på Google Ads

0 kr.
Gns. CPC
200000
Eksponeringer
2000
Kliks
0 %
Interaktionsrate

Opgaven

Opgaven var at få Midtikulturen’s budskab til flest mulige online og skabe en øget kendskabsgraden af virksomheden. Det formåede vi allerede at gøre på bare 2 uger.

Midtikulturen er en digital platform til videndeling og konferencerum

De har forskellige temaer over en periode og de har fokus på ting som bæredygtighed, talentudvikling, digitalisering og mere.

Midtikulturen er en digital platform til videndeling og konferencerum. Her møder man inspirerende historier, erfaringer og forskellige perspektiver fra kulturlivet i Region Midtjylland.

Selvom vi kun lige er startet med annonceringen, har vi allerede skabt gode resultater og med over 200.000 eksponeringer, samt 2400+ kliks til siden, på bare to uger, anses kampagnen som værende en succes. 

Vi har brugt følgende platform til kampagnen:

Google Ads

Vi tog fat i Viral Media, da vi ønskede hjælp til at igangsætte og opsætte flere initiativer på en platform, som i høj grad manglede opmærksomhed. Her hjalp de os med at lægge en skarp Google og FB Ads strategi, som i høj grad satte skub i siden og gave hurtige, synlige resultater. Viral Media var opmærksomme, og bidrog med god sparring og hjælp under hele processen.

Julia Schougaard - CultureWorks

En ny spiller på POS-markedet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!