SEO

Max Horsens

Vi hjalp Max Horsens til at slå konkurrenter som JYSK, IKEA på udvalgte søgeord. Det resulterede i en stor forøgelse i relevant trafik, bedre ranks og flere salg.

Nøgletal for samarbejdet

0
Gns stigning i placeringer
0 %
Øget trafik
0 %
Stigning i synlighed

Opgaven

Formålet var at hjælpe med opstart af en god og skalerbar SEO-process. Sammen valgte vi relevante ord og tilpassede landing-pages ud fra forudgående analyser.

Sådan hjalp vi Max Horsens med at blive fundet i søgemaskinen

Legepladser, legetøj og møbler til institutioner. Vi hjalp Max Horsens med at opnå første pladser foran både IKEA, JYSK og andre store møbelvirksomheder.

Max Horsens har været igennem et generationsskifte og i den forbindelse har de haft et stigende ønske om at digitalisere virksomheden, så de kunne følge med konkurrenterne i et moderne setup.

Vi startede med analyser, herunder søgeordsanalyser, SERP-analyser og konkurrent-analyser. Dette gjorde vi for at afdække dels hvilke ord der var interessante, men også for at finde de steder hvor vi kunne opnå de bedste resultater, baseret på hvor hård konkurrencen var på individuelle ord.

Dernæst gik vi videre med at kortlægge sidens struktur med et visuelt sitemap, samt quick-mock-ups af vores anbefalinger til opbygning, længder på tekster m.v.

Dette har resulteret i at Max Horsens nu rangerer nummer 1 på en række ord, bl.a. andet ordet børnegarderober, som kan have utroligt stor værdi, når man sælger hele pakkeløsninger til institutioner og foreninger.

Vi brugte disse værktøjer

Octopus

Til at danne et overblik over søgeord og god struktur på sitet.

SemRush

Til tracking af ranks og analyse af SERP, konkurrenter m.m.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Anonym

Blandt de bedste inden for børns leg

Max Horsens er forhandler af legepladser, legetøj og møbler til institutioner og foreninger. Deres ambition er at være blandt de bedste inden for børns leg – herunder: Legepladser, Møbler, Legetøj.

Max Horsens ønsker igennem kompetent og ansvarlig rådgivning, at guide deres kunder til de rigtige løsninger – ud fra deres årelange erfaring og brede kendskab til produkterne.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!