Ny hjemmeside og nyt logo

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres identitet online med ny hjemmeside og nyt logo. Denne ”facelift” afspejler bedre deres koncept, og de muligheder Godset tilbyder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Anonym

Opgaven

Der var et behov for at give deres design lidt kærlighed og samtidig bygge en hjemmeside som er nemt for ejerne at vedligeholde og opdatere.

Ny hjemmeside med nyt design

Vi gav Katholms hjemmeside og logo et friskt pust igennem et simpelt og minimalistisk design.

Katholm Gods er ikke det slags gods som du kan komme ind og besøge, men de tilbyder udlejning og jagt. Det så det er på den måde at folk kan komme ind og opleve de smukke omgivelser ved godset.

Derfor er det vigtigt at formålet med hjemmesiden drejer sig om de muligheder der er ved godset frem for at fokusere på selve gods-bygningen.

Designet trængte derudover også til en mere visuel overhaling – de smukke omgivelser skulle bedre afspejles på hjemmesiden og give dermed en lille bid af området online. Det har vi gjort ved at designe en medie-rig hjemmeside som lader naturen og boligerne få plads gennem dronevideoer og store fine billeder.

Der var et behov for at hjemmesiden er nem at vedligeholde, så ejerne selv kan opdatere tekster og billeder. Derfor har vi i udviklingen fokuseret på at skabe skabeloner til fx oprettelse af nye udlejningsboliger.

Vi har navngivet elementer/sektioner i Elementor, for at de nemt at kan identificere og redigere disse.

Desktop
Mobil

Webdesign

Designet afspejler den skønne natur som findes på godses mange hektar land.

På desktop designet her, ser du forsiden. og på mobil-eksemplet ser du en af undersiderne for godsets udlejningsboliger.

Et logo som passer ind

Vi har ved en lille brugertest fået bekræftet vores mistanke at det gamle logo giver associationer til virksomheder som XL-byg og generelt noget indenfor byggebranchen – hvilket slet ikke afspejler Katholm Gods og udlejningen.

Hvad tænker du?

Det nye logo

I logoprocessen var det vigtigt at det nye logo bedre afspejler godset, og at logostilen matcher bedre omgivelserne og den nye hjemmeside. 

Det nye logo er en blød og organisk stregtegning af godset, som sammen med den kursive font bedre afspejler et gods og dets omgivelser.

For at løfte Katholm Gods' digitale
tilstedeværelse har vi brugt

Skabt med Elementor

Vi oplever Elementor er fantastisk for vores kunder at vedligeholde, når vi først har opsat den grundlæggende struktur og design, er det nemt for kunden at gå ind og ændre en tekst eller et billede.

Logo og grafiske elementer

Logoet og de grafiske elementer er lavet i Adobe Illustrator, for at sikre en høj kvalitet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Anonym

Katholm Gods

Katholm Gods ligger ved Grenaa i Djursland, godset strækker ud over 1170 ha skøn natur med skov, marker og strand. Godset drives af Marie Therese Collet og hendes mand Nikolaj, godset råder over et håndfuld udlejningsboliger, både helårs boliger og sommerhuse – det er den måde hvor Katholm Gods tilbyder folk at opleve de smukke omgivelser. Godset har også udlejning af jagt, som siges at være den bedste sikahjortejagt i Danmark.

Se vores andre projekter

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Max Horsens

Vi hjalp Max Horsens med at lave en konkret SEO-strategi og eksekvering af samme. Læs her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!