Udvikling af hjemmeside

Internet Week Denmark

Vi fik til opgave at udvikle IWDK’s nye hjemmeside til IWDK 2022. Siden skulle være brugervenlig for både IWDK-teamet, samt deres sporaktører, der havde til opgave at oprette events via frontend submissions. 

Desktop
Mobil
Webudvikling Internet Week Denmark 2022 desktop

Eventplatform i unikt design

Vi udviklet hjemmesiden for IWDK 2022. Ønsket var et eventplatform opsæt efter det ønskede moderne design og udtryk. Vi fik leveret designs fra IWDK og teknisk kravspecifikation som vi har fulgt.

Opgaven

Vi fik til opgave at udvikle Internet Week Denmark’s nye hjemmeside for festivalen i 2022. Hjemmesiden skulle leveres indenfor en måned og i processen oplærte vi både IWDK og partnere i at benytte platformen.

Tak til Viral Media for et godt samarbejde, der har båret præg af en medarbejdergruppe, der leverer en svartid i topkvalitet og altid står klar med en hjælpende hånd.

Ditte Nygaard Solvang

Udvikling af hjemmeside for IWDK

IWDK Tech Festival 2022 finder sted fra 3 – 8 maj, 2022 og er en hybrid festival, med et mix af fysiske events og live streaming.

Vi fik af IWDK-teamet udleveret designs og flows i Figma, hvorefter målet var at opbygge en side, der nemt kunne vedligeholdes af sporaktørerne og IWDK-teamet.

Sitet skulle styres via frontenden, for at holde det simpelt, så der på den måde ikke kom for mange hænder i backenden og så vedligehold ikke ville kræve udviklingserfaring.

Dertil har vi leveret oplæring og sparring løbende på GDPR og oplæring i anvendelse af hjemmesiden.

Opgaven blev fuldført med WordPress og Elementor Pro, samt JetEngine.

 For at kunne opnå det ønskede resultalt og det ønskede design, har vi opbygget eventplatformen fra bunden, samt de forskellige frontend brugerområder – både for deltagere og for arrangørere.

Vi har anvendt følgende til opsætningen af IWDK.dk

WordPress

Siden er opbygget i WordPress. For at gøre det nemt for teamet bag IWDK til at overtage styringen efter siden var færdigudviklet

Skabt med Elementor

Designet er implementeret med Elementor i WordPress. Elementor har gjort det muligt at følge det unikke og moderne design vi fik udleveret.

Crocoblock

Vi har benyttet Crocoblocks JetEngine til at oprette frontend post submission, custom fields og custom post-types.

Det har været alfa omega for os at udarbejde en hjemmesideløsning, der kunne tilrettes løbende. Den fleksibilitet har vi fået hos Viral Media.

Ditte Nygaard Solvang

Én tech-festival 3 spor

Green Tech tager dig igennem fremtidens bæredygtige teknologiske løsninger.

Entrepreneur samler startups, scaleups, investorer og virksomheder for at diskutere udviklingen af ​​digitalt iværksætteri i de kommende år.

Citizen centrerer sig om, hvordan man forstår og kontrollerer vores digitale adfærd og data online i hverdagen.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!