Hjemmeside & SEO

GoPay

Vi lavede ny hjemmeside til GoPay og har ligeledes udarbejdet SEO-analyser og grafiske designs til betalingskærme, der har til formål at facilitere kantinebetaling hos adskillige større danske virksomheder.

Desktop
Mobil
GoPay Case

Design af hjemmeside

Vi har designet og udviklet hjemmeside for GoPay. Ønsket var en hjemmeside med et clean moderne udtryk, som på er stilren måde præsenterer deres ligeledes smarte og moderne betalingsløsning, som gør op med traditionelle POS-systemer og kantinebetaling.

Opgaven

Lav en hjemmeside der er lækker, simpel, overskuelig og mulig at overtage selv efterfølgende.

Vi ønskede at få designet og opbygget en moderne og mobilvenlig hjemmeside til vores GoPay betalingsplatform. Viral Media har løst opgaven og vi er meget tilfredse med resultatet.

Jeppe Fjord, CEO FacilityNet

Design og udvikling af hjemmeside

Vi udviklede en ny hjemmeside, leverede SEO-analyser og grafisk design til GoPays betalingsskærme. GoPay er på en mission om at revolutionere kantinebetaling – læs her hvordan.

Problemfri kantinebetaling, mødeforplejning eller kantinemad til gæster. GoPay har udviklet et nyt system, som let og enkelt fjerner alle udfordringer og forhindringer, så det både bliver let og enkelt for kantineforpagterer som kantinegænger at leverer og få god service igennem automatiske bestillingssystemer og en smart app, som er intuitiv og brugervenlig.

Nu bliver det muligt både at betale med id-kort, kreditkort og sågar rejsekort på længere sigt. Slut med traditionelle POS-systemer uden fleksibilitet. 

Se hvilke værktøjer vi brugte til opgaven

Adobe Xd

I starten af designprocessen, benyttede vi os af Adobe Xd - for at nå frem til det rigtige look

Skabt med Elementor

Designet er implementeret med Elementor i WordPress.

Intercom

Er opsat til kommunikation og kundeservice.

ViralMedia har desuden assisteret med SEO optimering. ViralMedias medarbejdere er serviceminded, leverer høj kvalitet og reagerer hurtigt på henvendelser. Det er en fornøjelse at samarbejde med ViralMedia. Jeg kan klart anbefale at anvende ViralMedia til design og opbygning af hjemmesider.

Jeppe Fjord, CEO FacilityNet

En ny spiller på POS-markedet

GoPay er klassens nye frække dreng på POS-markedet. Med deres nye revolutionerende systemer, bliver det nu hurtigt og smertefrit at facilitere kantinebetaling og arrangementer via simple betalingsskærme og mobiltelefoner.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!