Hjemmeside & Logo

CORPI

Vi har for CORPI udarbejdet ny hjemmeside og nyt logo, samt integreret hjemmesiden med GECKO Booking.

Vi vil med glæde anbefale Viral Media til andre - ligesom vi selv har planer om at fortsætte samarbejdet med dem.

Agnethe & Mads

Opgaven

Opgaven var at udvikle hjemmeside indenfor 10 dage og derefter udarbejde et nyt logo efter siden var offentliggjort.

Modernisering og tydeliggørelse af nye ydelser, samt mere fokus på sæsoner

CORPI er bevægelseseksperter, der deler deres viden om sund træning, der har til formål at gøre dig stærkere og forebygge potentielle skader. Herunder styrke, balance, koordination og mobilitet.

CORPI er et pilates studio, hvor du hele året har mulighed for at træne via sæsonbaserede øvelser og oplevelser, der har til formål at forbygge skader og gøre dig stærkere på en lang række parametre.

Udover selve træningen, sammensat af bevægelseseksperterne hos CORPI er der stor mulighed for fællesskab og socialt samvær. 

Øvelser og oplevelser inkluderer dels pilates, yoga og andre gængse træningsformer, men det inkluderer ligeledes vinterbadning, sauna og andre elementer, der er gode for både krop, blodomløb og sindet.

For at skabe en visuel identitet til CORPI
har vi brugt

WordPress

Siden er opsat i WordPress, der er verdens mest brugte CMS.

Skabt med Elementor

Designet er implementeret med Elementor i WordPress

Logodesign i Illustrator

Logoet er lavet i Illustrator, så logoet er bygget i vektor og dermed ser skarpt ud uanset størrelsen det anvendes i.

Logo processen

At designe et nyt logo for CORPI, var en grundig proces med mange skitser og idéer udvekslet imellem os. Udfordringen var at samle trådene mellem deres tidligere koncept og fremtiden for CORPI – visuelt i ét enkelt og stilrent udtryk. Her er vi kommet frem med flere skitser som havde lidt af begge verdener med. Men i sidste ende kom vi frem til denne grafik her; som viser en abstrakt stregtegning af en person som sidder i en velkendt pilates stilling. Derudover blev logo designet enkelt og luftigt hvilket også afspejler det nye hjemmesidedesign.

Logopakke

Når det endelige logodesign er nået, laves der små finpudsninger på logot for at opnå en høj kvalitet. Derefter har vi lavet en logo-pakke til kunden med logoet i alle de nødvendige formater, samt en positiv og negativ udgave af logoet (sort og hvid). Samt logofiler som er trykvenlige.

Her ses det endelige logo, med det grafiske element imellem CORPI og STUDIO. Hviket samler deres tidligere koncept med CORPI og deres fremtid med pilates studio og det fokus.

Desktop
Mobil

Design af hjemmeside

Den visuelle identitet, er først og fremmest blevet brugt til at skabe et design til den platform som rummer Corpi. Her er den visuelle identitet nøje brugt, sammen med et fokus på Corpis vision for hjemmesiden.

Vi har haft et utrolig godt samarbejde med Viral Media, der har opdateret vores hjemmeside og hjulpet os med et nyt logo, der passer til vores nye Pilates Studio. De har været hurtige til at spore sig ind på løsninger til os, og vi har generelt oplevet, at de har været gode til at lytte og finde et samlet "løft" til vores virksomhed.

Agnethe & Mads

Bagom CORPI

CORPI betyder kroppe og er det der driver passionen bag pilates studiet.

Corpi betragter kroppen som værende fantastisk. Ingen mennesker er ens og derfor skal træning tilpasses til det enkelte individ. Hos Corpi søger de konstant at tilrettelægge øvelserne til dit niveau, så du altid får en træning der passer lige præcis til dig.

Så ønsker du fokus på velvære, kropsbevidsthed og åndedræt igennem mental- og fysisk træning, så skal du slå et smut forbi Corpi pilates studio.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

IWDK

Vi fik til opgave at udvikle IWDK’s nye hjemmeside til IWDK 2022, se her hvordan det gik.

Læs mere →

GoPay

Vi har designet og udviklet hjemmeside for GoPay i WordPress med Elementor.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!