Facebook Annoncering

BONGUSTA

Vi har for Bongusta lavet en komplet opsætning og optimering af deres Facebook Ads konto. Gennem et tæt samarbejde er der udviklet materiale og opsat annoncer, der forbedrede tidligere resultater fra dag 1.

Nøgletal fra første måned

50 %
Fald i klikpriser
50
Kliks
50 %
Flere tilføjelser til kurv
50 %
Forøgelse af salg

Opgaven

Bongusta kom til os med et ønske om at fintune deres digitale markedsføring. Strategien lagde op til at skabe trafik indledningsvist og derefter overgå til konverteringsfokuseret marketing.

Bongusta er startet med kærligheden for det farverige, unikke & designtraditioner

Unikke designs & traditioner givet videre gennem generationer. Detaljerede tæpper med unikke designs handlavet i Indien.

I tæt samarbejde med Bongusta blev der sammensat en klar strategi. Bongusta er en ny spiller på markedet og derfor valgte vi at fokusere på branding og trafik i den indledende fase. 

Da første fase var overstået overgik vi til et mere fokuseret konverterings-setup, der havde til formål at opsamle på den trafik der blev skabt i første fase.

Det skabte nogle rigtigt flotte resultater, som der kan arbejdes videre med i de kommende år, hvor Bongusta fortsat skal ind og gøre sig bemærket som klassens nye frække dreng.

Til opgaven her har vi anvendt følgende platforme

Google Ads

Facebook

Instagram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Anonym

Kærlighed til farver og unikt design

Udover et kontor i Danmark, består BONGUSTA af et indiske team, ledet af Bhawna Ji, og baseret i Delhi. Hos BONGUSTA bringer det indiske team en omfattende erfaring med at arbejde på alle niveauer af forsyningskæden frem til de endelige produkter – fra græsrødder til globale partnerskaber – med erfaring i både Europa og Indien.

Hos BONGUSTA finder du unikke designs til hjemmet – i høj kvalitet.

Se vores andre projekter

Katholm Gods

Vi har for Katholm Gods, løftet deres online identitet med ny hjemmeside og et nyt logo.

Læs mere →

Club Secret Swingers

Vi hjalp Secret Swingers med at opnå topplaceringer i søgemaskinen og over 2.000 brugere efter opstart er deres nye swingerklub.

Læs mere →

Swap Language

Vi hjalp SWAP med SEO og indsamling af emails. Se her hvordan det gik.

Læs mere →

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!