Black Friday 2022! 3 essentielle tips til din virksomhed

Hvert år til Black Friday ser vi mange virksomheder, der ikke kommer tidligt nok fra start. Det kan gøre Black Friday perioden unødvendigt dyr.

Derfor har vi lavet 3 essentielle tips, så du kan sikre de bedste forudsætninger for jeres Black Friday kampagner.

I år er Black Friday d. 25 November.

  1. Nyhedsbreve: Der er flere ting at tænke over her. Dels er det smart at have sat automatiske flows op 1-2 måneder før det går løs for alvor. Her kan man enten lade folk tilmelde sig en liste, så de får besked om tilbud m.m. før alle andre og derved har man også muligheden for at opstarte lead-ads på Facebook før alle andre. Det sikre at dit publikum er varmet op og giver dem muligheden for at sidde klar, når Black Friday kommer. Det er trods alt ikke særligt fedt at komme i tanke om dette, med under 7 dage til Black Friday og ikke en eneste tilmelding til nyhedsbrevet.
  2. Annoncer: Dét der er rigtigt vigtigt at huske i forhold til annoncer er, at de fleste annonceplatforme er auktioner. Dette gælder både Instagram, Facebook, YouTube, TikTok og Google. Det betyder at det er ekstra dyrt at annoncere på dagen eller ugen op til. Det er også derfor at en strategi, som den nævnt i punkt 1, kan være smart, da man i dette scenarie kan bruge annoncer længere tid inden Black Friday og i stedet kan sætte emailkampagner i søen ugen op til og på selve dagen. Dette skyldes også at emails er meget billigere end annoncer – særligt i denne periode.
  3. Landing-pages: Hvor skal brugerne sendes hen? Sender du bare brugerne til forsiden på din hjemmeside? Vi anbefaler at man laver indhold, som passer til de kampagner og budskaber man skubber ud til målgruppen. Derfor er det også smartest, at lave landing-pages, som passer til Black Friday temaet. Skal du være ude i god tid er det derfor også vigtigt, at der sættes tid og/eller midler af til at få oprettet de relevante undersider, der skal benyttes inde på hjemmesiden.

Vi håber disse 3 tips kan give lidt bedre tilløb til en af året største dage for e-handel.

Har du brug for hjælp til tilretning af din hjemmeside eller opsætning af kampagner sidder vi klar til at hjælpe dig både i chatten og på support@viralmedia.dk.

Vi ønsker dig en Black Friday med fart på! 🙂

Har du brug for at vide mere?

Matias Simonsen

Matias Simonsen

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Nyheder og guides

Tilmeld dig nyhedsbrevet og læs vores blog, for at holde dig opdateret på nye trends og tendenser inden for udvikling og digital markedsføring

Datatilsynets afgørelse omkring Google Analytics! 2022

Så kom afgørelsen fra Datatilsynet omkring anvendelsen af Google Analytics i Danmark. Vi har tidligere skrevet omkring afgørelser i både …

Læs mere

Sådan fjerner du nemt baggrunden på et billede

Her er 4 hurtige måder at fjerne baggrunden på dit billede uden at gå skal gøre noget arbejde. Du behøver …

Læs mere

Adobe har købt Figma

For få dage siden kom nyheden ud at Adobe har købt Figma for $20 miliarder. Hvad er Figma Figma er …

Læs mere

Snak med en ekspert!

Vi vil gerne høre mere om dit projekt eller dine udfordringer. 

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så book en helt uforpligtende samtale herunder

Vi glæder os til at høre fra dig!